Blog Quinty: nog heel even Leeuwarden…

Lieve allemaal en in het speciaal die lieve roze meiden,
Wat heb ik een ontzettend leuke en mooie tijd gehad hier met jullie in Leeuwarden. Voor mij is het bijna zover om Leeuwarden te verlaten en aan een nieuwe uitdaging te beginnen. Wederom omringt door die roze liefde, maar dan op een andere plek, namelijk in Amsterdam. Nog minder dan twee weken en dan mag ik mezelf re-member noemen, een heel vreemd idee …
De afgelopen drie jaar heb ik enorm genoten van mijn studententijd hier in Leeuwarden en ben ik benieuwd wat me allemaal te wachten staat in Amsterdam. Een stad die nogal een stukje groter is dan Leeuwarden en heel wat drukker. Ik heb zo’n vermoeden dat mijn beste vriend ‘google maps’ gaat worden de eerste paar maanden en dat ik dan alsnog een aantal keer verdwaald ga raken, maar ach, wat geeft het. Begin september start ik mijn stage bij City ID Group en zal ik in het Amsterdam ID Aparthotel de functie als event manager stagiair vervullen. Voor ik aan het volgende avontuur ga nadenken, wil ik nog even stil staan bij de afgelopen drie jaar.
De meiden die Leeuwarden inmiddels al hebben verlaten, zeggen altijd dat ze Leeuwarden zo missen en dat je zolang je er nog zit je moet genieten. Op advies van hen heb ik dat dan ook ‘extra’ gedaan en dit houd ik zeker nog vol de laatste paar weken, want wat is het hier leuk en fijn. Ik moet zeggen dat ik een van de leukste evenementen toch wel het zeilweekend vind, waarbij alles kan en alles mag, je heerlijk kan zeilen en chillen. Daarnaast niet te vergeten gala, wat bewijst dat we ook nog wel ‘chique’ zijn en SkIoVivat, een week vol gekkigheid en ski-plezier. De themafeestjes, waarbij we ons mochten verkleden en de kerstweek, de mooiste week van het jaar. Het fijnst van alles is dan toch, de maandag en de donderdag met de meiden op de kroeg, op de AGK (het dispuutshuis) en nog even naar de Ouwe Stoep. De gekste danspasjes komen tevoorschijn en iedereen is heerlijk zichzelf. De biertjes smaken goed, liedjes worden aangevraagd en er wordt gedobbeld en gelachen, bovenal, we genieten. De ochtend erna is alleen vaak wat zwaarder, maar daar komen we dan ook wel weer bovenop, want ja, het is weer tijd voor school. Gelukkig konden we elkaar daar ook altijd goed in ondersteunen en elkaar af en toe even dat extra zetje geven voor school. Naast alle gekkigheid, zijn we er ook voor elkaar tijdens moeilijkere tijden, en dat waardeer ik enorm.
Trots ben ik op de meiden om me heen, de meiden die altijd in zijn voor een avondje feesten, een avondje chillen of gewoon samen genieten van een goed gesprek onder het genot van een rood wijntje, de meiden die er altijd voor je zullen zijn.
Veel liefss
(Houdoe en bedankt gekke Bossche bolletjes van me)
Quint