Blog Lieke: Borrelperiode 2018

Eén van de gezelligste periodes van het jaar is weer aangebroken, namelijk de borrelperiode!
Nadat er een lichting van, ja het is echt waar, meer dan 100 is binnen gekomen werd het ook tijd om alle meiden van deze lichting beter te leren kennen.
Het begon allemaal met de welbekende American House Party. De Speelman was omgetoverd tot een roze-zwart feestpaleis, er stond een cocktailbar met twee knappe barmannen en niet te vergeten: er stond genoeg bier koud. Nadat alle meiden voorzien waren van een welkomstdrankje begon de avond met dansen, drinken, zingen, beerpongen, drinken, cocktails en nog meer drinken.
Er is hier veel alcohol genuttigd, dus eerstejaars meiden jullie kunnen trots op jezelf zijn.
Na al deze gezelligheid was het tijd om het feestje op de kroeg voort te zetten en aan ons fust te beginnen.
Dit grote succes van de eerste borrel was moeilijk te overtreffen, maar dat is zeker gelukt met de tweede borrel. De mooiste jurkjes werden uit de kast getrokken om aan te schuiven bij de Anjen voor een 4 gangen diner. Ondertussen zijn er weer genoeg flessen wijn leeg gedronken, te zien aan het aantal kaarsen die er stond op het eind van de avond. De avond was natuurlijk niet compleet als we geen dansjes in de Ouwe Stoep hadden gewaagd en een fust leeg hadden gedronken op de kroeg.
Meiden bedankt! Ik heb genoten.

X
Lieke