Blog Mies: Study Start Week 2018

Study start week 2018
24 augustus: we verzamelen met zn allen op de AGK. Iedereen is weer net in Leeuwarden en er wordt veel geknuffeld en gepraat. Avonturen in Renesse worden uitgewisseld en de eerste Dors biertjes worden voorzichtig genuttigd met de gedachte ‘kunnen we het nog aan?’. De zomer is voorbij en een nieuw Verenigingsjaar staat voor ons. Een paar uurtjes later is de eerste kroegavond dan ook een feit. Genieten om iedereen weer te zien. En een goed begin om vervolgens samen de Study Start Week in te gaan. Dat we flink ons best moesten doen voor nieuwe leden werd al snel duidelijk toen de groep van eerste jaars in het eerste weekend een beetje klein uitviel mocht de pret van de week overigens niet drukken. Eigenlijk zou je de hele week kunnen samenvatten in 3 woorden. DE OUWE STOEP. Een week lang verzamelde we ons iedere dag op de AGK om vervolgens onze sociale kenmerken in praktijk te brengen in de stad om zo meiden en jongens over te halen zich in te schrijven.  Maar niet voor Danique en Kiek. Deze die hards waren hosts van een groepje en stonden iedere dag weer klaar om hun iets wat kleinschalige groepje te ontvangen, toppers. En ook niet voor Lisse en Jack. Van hen en hun commissie werd namelijk weer een fantastisch Into the Wild festival verwacht op de donderdag in de ssw. En dat hebben ze zeker gedaan want het was werkelijk een hoogte puntje. Met een vuurspuwer bij de ingang, neon schmink en aankleding waande we ons volledig in de sferen van Full Moon. Het was top.
Vrijdag 30 Augustus: sommigen van ons slepen zichzelf na een intensieve week naar Wallie en onder het genot van een day dream moeten we een paar dingen concluderen.
Het eerste en belangrijkste is dat onze inzet van de week zeker is beloond met een enorm grote lichting.
Het tweede is dat we club Red wel weer genoeg hebben gezien de afgelopen week.
En het laatste is dat we toch geschrokken waren van het feit dat we drinken een klein beetje waren verleerd in de vakantie, maar dat we ook snel genoeg weer in het Leeuwarden drink tempo zaten.
Op naar een mooi nieuw jaar!
Liefs Mies