Dispuut

In 1988 was het zover: Acht zeer actieve, stoere en enthousiaste meiden kwamen op het geweldige idee om een Dispuut op te richten! Omdat zij allemaal van feesten hielden en altijd door gingen tot in de late uurtjes, zou Party ‘a Saurus de naam moeten worden. De naam Party ‘a Saurus is afkomstig uit Amerika en heeft twee betekenissen;

1. A creature whose main purpose in life is to party! 2. Any beast who enthusiastically indulges in such activities.

Het logo werd dan ook een feestende dino met een biertje in zijn hand en een peuk in zijn mond!

Op 15 november 1988 werden zij officieel erkend tot kandidaat Dispuut door de Algemene Leden Vergadering van Studentenvereniging Io Vivat Nostrorum Sanitas verbonden aan het toenmalige Hotel Management School te Leeuwarden. Met deze oprichtingsdatum kunnen wij met trots zeggen dat wij het oudste Damesdispuut van Io Vivat zijn én tevens van Leeuwarden! Pas op 21 mei 1991 werd Party ‘a Saurus erkend tot officieel Damesdispuut verbonden aan Studentenvereniging Io Vivat Nostrorum Sanitas.

Inmiddels kent Party ‘a Saurus een rijk verleden met meer dan 100 oud-leden. Herkenbaar aan hun roze truien maken de dames van Party ‘a Saurus menig feest in Leeuwarden onveilig!