Blog Sem: werken bij sponsor De Zeeuwse Stromen

Ook deze zomervakantie was het weer zover, werken bij onze oude vertrouwde sponsor; Hotel De Zeeuwse Stromen in Renesse. Ieder zittend lid en ook enkele oud-leden hadden een weekje (sommige meer) vrijgehouden om van het hoge noorden helemaal naar het zuiden te gaan.

In het hotel werken wij ochtend en avonddiensten in het restaurant, in de bar en soms helpen wij Hans in de afwas! Werken daar kan zwaar zijn door de vele diensten, maar dit wordt verlicht door het gezellige team wat aanwezig is.

Hoe ziet zo’n week Renesse er eigenlijk uit?

Aangekomen in het hotel, gaan we naar de pier. Hier slapen we, er staat een groot bord met daarop gereserveerd voor Damesdispuut Party ‘a Saurus. Meestal werken er zo’n 3 meiden per week. Dit is dus onwijs gezellig aangezien het soms lastig is om elkaar in de vakantie nog wekelijks te zien.

Dan begint onze eerste shift om 17.00 uur. Het fijne aan het team waar we mee werken is dat ze altijd mega enthousiast zijn om ons weer te zien. Ook werken er mensen voor het eerst en hier hebben ze totaal geen problemen mee, ze zijn alleen maar blij dat we er zijn.

Na de dienst is het natuurlijk tijd om even enkele sluitdrankjes met iedereen te nuttigen.

Aangezien Renesse ook wel bekend staat als een feest bestemming hebben sommige meiden hier ook even een kijkje genomen.

Van shotjes doen in de Pinkies tot aan in de boom hangen in De Zoom. Ja, de collega’s bij de Zeeuwse houden wel van een drankje!

Het enige nadeel van al deze verleidingen is dat wij de volgende ochtend fris en fruitig moeten zijn om onze ontbijt dienst te draaien. Sommige hebben hier meer moeite mee dan anderen…

Om 8.30 start je shift dan ben je rond 14.30 klaar. Tussendoor hebben wij een paar uurtjes vrij voordat we weer aan de bak moeten.

In het dispuut zijn wij allen verschillend, zo worden deze uurtjes ook verschillend besteed:

  • Terug de pier in voor Netflix & chill
  • Op het strand mediteren of gewoon lekker zonnen.
  • In de bar de Linda lezen
  • Naar het dorpje om te winkelen
  • Bij De Haven van Renesse een lekkere borrelplank bestellen

Dit is hoe wij met zijn allen een weekje vertoeven in Renesse. Bedankt Hotel De Zeeuwse Stromen voor al meerdere jaren een fijne samenwerking.

Hotel De Zeeuwse Stromen, tot volgend jaar!