Leden

Lichting 2017

Anne-Louise Mol
Dit is Anne Louise of gewoon Mies. Mies is 21 jaar en opgeroeid in Braamt een klein dorpje in het Oosten van Nederland samen met haar ouders, twee broers en zusje. Voordat zij naar Leeuwarden kwam heeft zij havo en vwo gedaan. Mies is dol op horeca en hospitality, daarom helemaal op haar plek op de Hotelschool. Liefde voor wijn en gin tonic’s is daar ook uit voortgekomen. Mies heeft heel haar leven al twee hobby’s. Een van die twee is zwemmen. Ze probeert dan ook elke week langs de Blauwe Golf te gaan. Daarnaast speelt zij cello wat ze in de weekenden thuis in Braamt nog regelmatig in de praktijk brengt.

Lichting 2018

Milou Schuitenmaker
Milou Schuitenmaker komt uit Naarden – Vesting en is 20 jaar oud. Ze is altijd wel in voor een feestje waar natuurlijk veel bier bij hoort. En een drankspel is dan ook iets waar ze altijd wel aan mee doet. Ze houdt enorm veel van dansen en op de kroeg zal je haar dan ook nooit stil zien staan. Voordat ze naar de Hotelschool is gegaan heeft ze een tussen jaar gehouden waarin ze eerst Au Pair was in Frankrijk en daarna in Zuid-Azië heeft rondgereisd. Verder is koken een van haar grootste hobby’s en doet ze dat ook graag voor haar dispuut. Voordat ze naar Leeuwarden is gekomen heeft ze veel gehockeyd maar helaas heeft ze dat hier niet voortgezet en gaat ze nu heel af en toe naar de sportschool.

Lichting 2019

Annemijn Groen Dit is Annemijn Groen, maar noem haar maar gewoon Mijntje. Mijntje is 20 jaar en komt uit Beverwijk. Voordat ze begon aan de Hotelschool heeft ze een tussenjaar genomen om fulltime te werken in de horeca en om een reis te maken naar Zuidoost-Azië. Ze is toen in haar eentje gaan backpacken naar Thailand en Laos. Tijdens haar middelbareschooltijd heeft ze altijd fanatiek gehockeyd en tegenwoordig gaat ze graag naar sportschool. Mijntje is een spontane meid en heeft zeker geen blad voor haar mond. Op de Kroeg zal je haar vaak dansend tegenkomen. Muziek is namelijk iets wat ze erg leuk vindt en is daarom geregeld te vinden op festivals. Momenteel is ze druk met school en haar leven in Leeuwarden, maar zodra ze thuis is, geniet ze van haar tijd met haar familie. Mijntje vervult momenteel de functie Praeses binnen het dispuut.

Sterre Hulst Dit is Sterre, met haar 18 jaar de Benjamin van het stel maar nu al volop aan het genieten in Leeuwarden. Ze is opgegroeid in Assen samen met haar ouders en haar twee oudere zussen. Maar op haar zestiende heeft ze toch het ouderlijk huis verlaten en ingeruild voor Huize Kleine Hoog in Leeuwarden. Haar hele middelbare school tijd wist ze al dat ze naar de hotelschool wilde en dat is nu eindelijk waar ze zit. Voor haar studentenleven in Leeuwarden was ze fanatiek met volleybal maar dat heeft ze moeten vervangen voor een regelmatig bezoekje aan de sportschool. Naast sporten houdt ze heel erg van koken, reizen en natuurlijk drankjes doen met alle vrienden en vriendinnen om haar heen. Sterre is de Vice-Praeses van ons dispuut.

Noumi Mollen Dit is Noumi. Noumi is 22 jaar oud en komt uit het pittoreske dorpje Vreeland. Voor haar Leeuwarden avontuur begon heeft zij Middelbare Hotelschool in Amsterdam afgerond. In haar vrije tijd is Noumi het liefst met vrienden en vriendinnen. Ze is dan ook niet vies van een alcoholische versnapering. Met daarbij natuurlijk snacks. Noumi heeft heel lang gehockeyd waar ze helaas mee moest stoppen vanwege stage. Wil je Noumi opvrolijken, stuur dan een schattig filmpje van een egel.

Senna van der Meer Dit is Senna, ook wel Sieb. Zij is 23 jaar en komt uit Apeldoorn en heeft hier gewoond met haar ouders en broer en zus. Hiervoor heeft zij de Middelbare Hotelschool gedaan in Arnhem. Door de vele stages op het MBO is zij erachter gekomen dat zij nog niet klaar was om vast te gaan werken, maar om nog door te studeren. Nu doet zij een verkort traject op de hoge hotelschool. Sieb houdt heel erg van gezelligheid en is graag onder haar vriendinnen. Ook zegt zij bijna geen één feestje af. Naast dit staat zij ook altijd open voor een goed gesprek. Oh ja, en sporten laat zij nu even voor wat het is in haar studenten leven.

Liselotte Korver Dit is Liselotte, 20 jaar oud en is opgegroeid in Zeist met haar ouders en twee broers. Voordat zij aan de Hotelschool in Leeuwarden is begonnen heeft zij eerst de havo afgerond. Vervolgens heeft ze tijdens haar halve tussenjaar reizen gemaakt naar onder andere Bonaire, Sri Lanka en Engeland. Vroeger heeft zij veel gehockeyd en gedanst. Terwijl ze hockey compleet achter zich heeft gelaten waagt ze elke dag nog wel een dansje op de kroeg of een festival. Je maakt haar heel gelukkig met lekker eten, een goede film en gezelligheid met veel vrienden en vriendinnen waar het bier zeker niet mag ontbreken.

Senna van Oostveen Senna van Oostveen, ofwel Soov, is 20 jaar oud en komt oorspronkelijk uit Nederhorst den Berg, een klein boerendorpje in de buurt van Hilversum waar haar zus, broertje en ouders nog steeds wonen en waar zij in het weekend graag even langs komt. Soov is direct na haar VWO begonnen in Leeuwarden aan de Hotelschool. Haar hart ligt echt in de horeca, een kroeg besturen is haar droom en het is dan ook niet voor niks dat zij zich helemaal op haar plek voelt in de Sociëteitscommissie. Bijna elke dag is Soov wel te vinden in de Stoep, want uitgaan doet zij heel erg graag. Ook komt ze af en toe in de sportschool om haar figuurtje te behouden en de biertjes eraf te sporten. Daarnaast heeft ze een echt passie voor reizen, hoe weinig geld ze ook heeft, ze wil de hele wereld zien en gaat ooit nog een keer een echte wereldreis maken.

Eva van Wetering Dit is Eva, of genaamd Bobbie. Bobbie is 23 jaar en komt uit Molenhoek, dat is een klein dorpje dicht bij Nijmegen en woonde daar samen met haar broer en ouders. Voordat zij naar Leeuwarden kwam heeft ze de middelbare hotelschool gedaan in Den Bosch. Naast dat horeca helemaal haar ding is, houdt ze ook heel erg van hockeyen. Ze heeft 8 jaar gehockeyd en is toen gestopt vanwege haar stages in Amsterdam en London, maar sinds kort is ze weer begonnen. Familie en vriendinnen zijn erg belangrijk voor Bobbie en gaat daarom ook vaak lekker lunchen, uiteten en stappen! Wat Bobbie echt beschrijft zijn Honden, ze heeft er zelf geen, maar stopt bij elke hond die ze ziet. Waar je haar dan ook echt blij mee maakt zijn filmpjes van honden.

Floor Maas Floor is 21 jaar en komt uit het dorpje Ankeveen, in de buurt van Hilversum. Voordat Floor naar Leeuwarden kwam heeft zij haar VWO afgerond. Daarna heeft ze een paar maandjes ski les gegeven in Oostenrijk waar zij de tijd van haar leven heeft gehad. Overdag op de ski’s en ‘s avonds heerlijk feesten. Floor houdt dan ook super veel skiën en sowieso van sporten in het algemeen. Vroeger heeft ze altijd een passie gehad voor turnen maar daar is ze mee gestopt. Tegenwoordig probeert Floor zo veel mogelijk naar de sportschool te gaan (wat soms wat lastig is door alle leuke feestjes en activiteiten in Leeuwarden waar zij er geen van wil missen). Naast sporten en uitgaan houdt Floor ook heel veel van reizen, het liefst reist ze het hele jaar door naar plekken waar het zonnig en warm is. Floor is altijd optimistisch en geniet elke dag volop met een lach op haar gezicht hier in het mooie Leeuwarden!

Manon Copier Manon Copier Dit is Manon Copier maar de meeste mensen noemen haar ook wel Non. Manon is 22 jaar oud en komt uit Benschop. Voordat ze naar de Hotelschool kwam heeft Manon op MBO Leerhotel ’t Klooster in Amersfoort gezeten. In de afgelopen jaren heeft Manon al lekker wat ervaring opgedaan tijdens haar stages in Tenerife en Antwerpen. Non is een echt gezelschapsmens, spontaan en vooral enthousiast, het liefste mist ze geen feestjes en is ze overal bij. Gezelligheid staat bij haar hoog in het vaandel. Op de kroeg een drankjes drinken, een festivalletje, een terrasje pakken, lekker uit eten of shoppen. Om toch nog een beetje sportief bezig te zijn brengt ze zo af en toe een bezoekje aan de sportschool.

Lichting 2020

Nicolien Wigboldus
Nicolien Wigboldus is 21 jaar oud en komt uit het mooie Deventer. Ze is begonnen aan de middelbare hotelschool op het Deltion College in Zwolle waar Nicolien veel ervaring heeft op gedaan. Inmiddels heeft Nico al meerdere stages gelopen op verschillende mooie plekken. Zo heeft ze stage gelopen bij Ofitel Legend, Ritz Carlton in Barcelona en InterContinental Amstel in Amsterdam. Nicolien is heel leergierig en ging na haar MBO-opleiding op zoek naar een nieuwe uitdaging en koos ervoor om in te stromen in het tweede jaar van de opleiding International Hospitality management in Leeuwarden. Nicolien is spontaan en ondernemend en doet het liefst aan zo veel mogelijk activiteiten mee. Inmiddels heeft ze zich aangesloten bij het dames voetbal team van Io vivat waar ze haar energie goed kwijt kan. Nicolien staat namelijk bekend om haar altijd vrolijke en energieke uitstraling en je zult haar niet snel tegen komen zonder een lach op haar gezicht. Bij de promotiecommissie mag zij een gezellig praatje maken met nieuwe mensen en dit past haar perfect. Nicolien kan je af en toe de oren van je kop kletsen maar is daarentegen ook een goed luisterend oor. Ze is helemaal op haar plek in Leeuwarden en dat straalt ze uit.

Lynn Wieten
Na jaren lang elke dag op het hockeyveld te hebben gestaan is onze Lynn helemaal klaar voor een nieuwe start binnen het studenten leven. Lynn is 21 jaar oud en komt uit de Hanzestad Zwolle, hier is zij opgegroeid met haar ouders, zus en broertje. Lynn studeert creative business en kan hier al haar creatieve ideeën in kwijt. Ze vind het heerlijk om de rust van de natuur op te zoeken maar is ook zeker niet vies van een gezellig feestje. Lynn is betrouwbaar, open, gezellig en een tikkeltje ondeugend. 
Dit zijn nog niet de helft van de redenen waarom Lynn helemaal op haar plekje zit binnen damesdispuut Party ‘a Saurus. Ze is altijd te herkennen aan haar brede lach en zal altijd haar uiterste best doen om anderen op hun gemak te stellen. Met haar wilde krullen, lieve uitstraling en goede gevoel voor humor weet ze iedereen uit te dagen voor een wedstrijdje bakken vouwen.

Lotte Punte
Dit is onze Lotte, ze is 19 jaar en hiermee de jongste van lichting 2020. Ze is opgegroeid in Arnhem en woont daar samen met haar vader, moeder, zus Brit en hondje Boxer. In Leeuwarden woont Lotte op huize Unia samen met negen andere meiden. In Arnhem heeft ze eerst de havo afgemaakt voordat ze drie maanden naar Valencia vertrok om Spaans te gaan leren. Van het ene avontuur naar het andere begon Lotte met skiles geven in Serfaus. Aan alles komt een eind en uiteindelijk is zij begonnen aan de studie Leisure en Event Management in Leeuwarden! Lotte houdt van uitdagingen, als zij ergens aan begint doet zij er alles aan om dat te behalen. Ze is heel lief voor de mensen om haar heen en zorgt ervoor dat mensen zich thuis voelen bij haar. Lotte weet altijd goed wat ze wil en kan af en toe een heerlijke felle donder zijn, maar puntje bij paaltje is ze het aller liefste en zachtste meisje dat voor haar vriendinnen door het vuur zal gaan.

Lieke Stomps
Dit is Lieke, ze is 20 jaar oud. Je knippert één keer met je ogen en Lieke is al weer druk in de weer met van alles en nog wat. Ze is een bezige bij die haar handen graag vuil maakt aan de Sociëteitscommissie en ons mooie roze dispuut. Lieke is een doorbijter en gaat door tot ze bereikt wat ze wil. Ze is opgegroeid in Emmeloord en hier woonde ze samen met haar broertje Hidde en haar ouders. Lieke besloot toen ze 17 was om uit huis te gaan en naar Leeuwarden te verhuizen voor de studie Ondernemerschap en Retail Management. Vervolgens maakte Lieke Amsterdam onveilig en volgde zij daar 10 maanden stage samen met Jay. Inmiddels woont ze op een pracht locatie aan de Voorstreek weer in Leeuwarden en is ze overgestapt naar het echte studentenleven. De kroeg runnen is wat ze wil! Zuipen gaat haar te makkelijk af en goed gebekt is ze zeker, kortom, het past haar als een jasje. Jullie gaan nog veel van deze chick horen!

Chelsea Noordermeer
Chelsea Noordermeer is 21 jaar oud, is samen met haar grote broer opgegroeid in Tienhoven. Dit is een klein dorpje in de omgeving Utrecht. Voordat ze naar Leeuwarden is vertrokken heeft ze de middelbare hotelschool in Amersfoort gedaan. Met haar vooropleiding als opstapje volgt ze nu het verkorte traject van de opleiding International Hospitality management. Leeuwarden is de beste keuze van de afgelopen jaren geweest, naast dat zij nog steeds erg blij is dat ze haar front office stage tijdens haar mbo op Malta heeft gelopen. Ze is een sportieve meid en voetbalt daarom nog iedere zaterdag thuisthuis. Staat open voor nieuwe ervaringen en is gek op het ontdekken van nieuwe wijn spijs combinaties. Dit is tijdens haar studententijd af en toe net iets te enthousiast, dus daarom maak je haar net zo blij met heel veel lekkere biertjes! 

Elke Leferink
Dit is Elke, onze knappe negentienjarige wereldvrouw. Samen met haar ouders, zus en zusje is ze opgegroeid in het Noord-Hollandse dorp Hoofddorp. Voordat Elke naar Leeuwarden kwam om International Hospitality Management te studeren heeft zij eerst de havo afgerond. Ze heeft altijd gehockeyd en dit zet zij iedere woensdag avond voort in Leeuwarden bij het damesteam van Io Vivat! Op de andere dagen van de week is Elke te vinden waar de gezelligheid is, met een peuk en een bier in haar hand! Met haar nuchtere mening en goede gevoel voor humor staat ze altijd voor je klaar.
Naast het drukke studentenleven heeft Elke een succesvolle carrière in de modellenwereld! Ze vliegt de hele wereld over voor de gaafste klussen, maar blijft daar zelf altijd erg bescheiden onder.

Jay van Dijk
En daar heb je dan Jay, onze mooie dame. Deze knappe twintigjarige vrouw is opgegroeid in het wel bekende levendige Deventer. Waar ze ook haar havodiploma heeft mogen behalen. De zelfstandige Jay besloot op zeventienjarige leeftijd om richting Leeuwarden te vertrekken om daar haar passie voor de opleiding Ondernemerschap Retail Management voort te zetten. Jay is een zelfstandig, ondernemend en spontaan persoon die voor iedereen klaar staat en altijd haar hart op de juiste plek heeft zitten. Inzet van Jay voor de vereniging doet ze onder andere bij de promotiecommissie, hier staat ze wederom bekend voor haar prachtige, energievolle uitstraling en haar vlotte babbel. Jay straalt zowel van buiten als van binnen. Hierdoor viel zij meteen op toen ze Leeuwarden binnen kwam.  Met haar gevoel voor mode, uitstraling en humor is Jay helemaal op haar plek hier in Leeuwarden. Zoek je Jay? Dan is ze te vinden in een van de bekendste huizen van Leeuwarden: de Speelman!

Tessel Hafkamp
Tessel Hafkamp is 20 jaar en komt uit het mooie pittoreske dorp genaamd Bathmen. Ze heeft één broer genaamd Kas en heeft hier de sport hockey ondervonden. Na de havo heeft ze de studie Grafisch vormgeven gedaan. Hier is haar creatieve kant ontstaan die nog steeds terug te vinden is. Aankomend september gaat ze de studie communicatie/ online content creator beginnen en hier is tessel helemaal in haar element. Naast studies is ze ook niet vies van een festivalletje hier en daar. Ook is ze behendig met de schaar, Tessel is namelijk in haar vrije tijd de verenigings kapster. Een creatieve vrouw die van alle markten thuis is.