Blog Danique

Zo dat was hem dan al bijna weer, het einde van de eerste module is weer inzicht. Maar ho! Juich niet te vroeg want, wat is het einde van een module zonder tentamenweek? Klopt; niets natuurlijk en we slaan hem ook zeker niet over na al dat feest en gebeest van de introperiode.
Wat was het weer genieten zo’n knallende periode vol met nieuwe vrolijke gezichten, borrels, feestjes, biertjes en kroeg avonden na een heerlijk lange en welverdiende zomervakantie.
Wat voor mij dit jaar nieuw was, was dat ik nu niet een van de personen was voor wie de feestjes en borrels georganiseerd werden, maar ik juist een van de personen was die ze mocht organiseren! New point of view dus!
De eerste borrel van damesdispuut Party’a Saurus was al gelijk een groot succes! We hadden met z’n allen een super toffe American Houseparty neergezet, inclusief: bierpong, juist dance, polaroid fotohoek, dakterras met chillhoek en heerlijke hapjes! Daarnaast bevat lichting 2017 vele leuke en gezellig meiden die de borrel helemaal compleet maakten! Voordat we met z’n allen de kroeg onveilig zijn gaan maken, hebben we met ruim 40 chicks een lekker roze shotje genuttigd in ons favoriete vertoefplekje in de stad: De Ouwe Stoep!! Vervolgens is de gezelligheid voortgezet op onze sociëteit, waar de nodige biertjes nog zijn genuttigd! Heel belangrijk is dat de inval van Soccie oudste lichting de pret niet heeft mogen drukken! Wat was dit een avond!
Zonder een eerste borrel, natuurlijk geen tweede borrel, maar wat was ook die tweede borrel weer leuk om te organiseren en wat was het een geslaagde avond!
Deze avond hebben we heerlijk gedineerd met een wat beknopter gezelschap, wat zo nog meer ruimte boodt elkaar beter te leren kennen.
Er werd gestart met een lekker carpaccio naar eigen recept, waarop de heerlijke courgettesoep van Rosa volgde! Als hoofdgerecht hebben een American hamburger versnapert en we hebben afgesloten met een heerlijk dessert bestaande uit bastogne, Griekse yoghurt en bosvruchten! Deze avond stond in het teken van wijn, maar eenmaal op de kroeg gingen we toch over op de altijd trouwe en vertrouwde gele rakkers.
All in all, wat was de tweede borrel van damesdispuut Party’a Saurus een onvergetelijke avond en wat een lekkere introperiode en 1e module hebben we erop zitten!
Ik heb genoten en ik hoop ieder ander net zo erg!
Veel liefs,
Danique