Blog Christine

Met tassen vol kleding, eten en sterke drank gingen we richting Heeg voor het jaarlijkse evenement ZZZZ. Eenmaal aangekomen gingen wij de boten vol laden en onze boten versieren. Party ’a Saurus had dit jaar drie boten genaamd: Zonnebank, Party ’a Pirates en VO voor de P. Na een middag gezeild te hebben kwamen we aan in Langweer, waar een bordje pasta voor ons klaar stond. Na de benodigde drankjes genuttigd te hebben op de boot gingen we richting de Tapperij om daar wat biertjes te drinken. Dit was een bijzondere avond, want onze benjamin Lisse werd deze avond 18 jaar. Dit hebben we dan ook goed gevierd met ze alle!
De tweede dag zeilen was aangebroken. Toen ik uit mijn bootje klom scheen het zonnetje al lekker. Lisse haar verjaardag was goed geslaagd want ze was nog steeds dronken van de avond ervoor.  Gelukkig kwam Marlou ons vandaag versterken, zodat we eindelijk konden zeilen. Kyra aan het stuur, Quinty en ik die fanatiek mee hielpen en Nauta die alleen maar zit te gillen omdat zij bang was!
Eenmaal aangekomen in Heeg gingen we met ze alle barbecueën. Na het eten kregen we nog een snelcursus zeilen van Marck en keken we naar de zonsondergang op het meer.
Daarna zijn we met ze alle naar de discotheek d’ Ald Wal geweest om nog wat drankjes te drinken. Op zondag was het alweer tijd om terug te zeilen naar de eind haven in Heeg en om de trein te pakken richting Leeuwarden.
Maandag avond was het tijd om naar de kroeg te gaan en hier werd de prijs voor de mooiste boot bekend gemaakt. And the winner is Party ’a Pirates!!! Want als je Sem in je team hebt zitten win je alle prijzen.
ZZZZ 2017, We hebben van je genoten!