Blog Annabelle

Landgenoten,
Hier spreekt uw braskoningin.
Na een lange en afmattende dag in het koninklijk huis ( AKA Stenden) was het dan zover, de  jaarlijkse brascompetitie van Odd en Seen.
Ik moet zeggen dat ik er best naar uitkeek, zo even op een guitige manier je agressie te verlossen.
Het evenement begon om 23:00 uur dus wij besloten nog even een alcoholische versnapering op de AGK te nuttigen en ons daarna te transporteren naar onze sponsor de ouwe stoep aangezien Koen zijn 100 gratis bier ( die hij had gewonnen) met ons wilde delen ! (de schat) Die 100 bier konden we ook wel gebruiken, want er kwamen toch nog wat zenuwen omhoog voor de brascompetitie. Wat nou als ik tegen haar moet, of tegen haar!
Rosa en ik kwamen er al snel achter dat het vrij logisch was dat wij tegen elkaar zouden moeten brassen, en dit beviel ons niet helemaal.
Maar goed, aangekomen bij de brascompetitie, (waar overigens bijna alleen Party ‘a Saurus aan mee deed) werden de namen bekend gemaakt. Ik mocht met trots de naam ‘ Orange is the new black’ dragen. (Dit zal wel weer te maken hebben met dat iedereen vind dat ik teveel zwart draag;) )
En ja hoor, eerste ronde ‘ BRATZ’  ( Rosa) tegen  ‘Orange is the new black’ ( Ik ), precies waar we al bang voor waren.  Daar gingen we, we kregen een enorm modieus jasje aan en het gevecht kon beginnen, may the best man win! Na een enorm uitputtend potje brassen, totaal buitenadem en bezweet( het is intensiever dan je denkt)  was er niemand op de grond gevallen en besloot Andrew (de scheidsrechter) dat ik gewonnen had. Dus was ik door naar ronde 2 !
Maud had Sem in 3 seconden tegen de vlakte, dus dat werd mijn tegenstander.
Hier ging het er iets hardhandiger aan toe, we beukten tegen de muren, vielen op de grond en ik kreeg een hand in mijn gezicht. Weer compleet buiten adem mocht ik met trots zeggen dat ik weer door was naar de volgende ronde. De laatste ronde tegen Nauta, Nauta was wat meer van het trekken dus we gingen telkens richting de grond. Daar stonden we dan, Andrew had allebei onze handen vast en wij wachten vol spanning op wie de titel ‘ Braskoningin’ mocht gaan dragen. Buiten de titel won je ook nog een gratis les Kickboksen en kreeg je een welverdiend plekje in de oude lullen bar. (Wie wilt dat nou niet toch? ) Maar goed, we stonden daar en langzaam voelde ik mijn hand opwaarts gaan.
En ja hoor, het was een feit Braskoningin 2017 : ‘ANNABELLE KOELEMAN’ AKA. ‘ ORANGE IS DE NEW BLACK.’
Ik dank u allen bij voorbaat vriendelijk voor het lezen van mijn blog, ik hoop u hierbij voldoende geïnformeerd te hebben.
Met hoogachting,
uwe Majesteit