Blog Pien

BACK HOME
Na 6 maanden bier drinken, feest vieren, mooie reizen te hebben gemaakt en ervaringen op te hebben gedaan was het tijd om weer terug te gaan naar het mooie Nederland. Een onwijs mooie tijd heb ik gehad in Thailand & Bali. Samen met Boukje (lichting 2014) mocht ik dit avontuur beleven voor 6 maanden.
De dag na mijn thuiskomst had ik meteen een afscheidsborrel van Romy en Fréderique (lichting 2014). Een gek idee dat ik net thuis kwam en zij alweer weg gingen. Deze avond mochten we nog heerlijk een paar biertjes met elkaar drinken en wat dansje wagen op het Rembrandt plein.
Toen was het tijd om weer terug te gaan naar Leeuwarden. Heel eerlijk vond ik dit best spannend. Na een half jaar weer terug in het drukke Nederland, waar alles snel gaat en je alles afspreekt. Wel even een verschilletje met de Asiatische cultuur. En natuurlijk een nieuwe lichting van 10 leuke meiden die in een mooie roze trui staan te shinen.
Op zondag had ik lekker een grote pan boerenkool met worst gemaakt zodat iedereen gezellig kon komen eten en ik ze in ‘Real Life’ kon zien. Toch was ik best zenuwachtig maar natuurlijk was het onwijs gezellig en zijn het stuk voor stuk leuke nieuwe meiden
Ik kan niet wachten om dit half jaar met 17 meiden door te brengen en te genieten van alle mooie momenten die er weer komen
Liefs Pien