Blog Kim

Het zonnetje begint weer te schijnen dus het is weer tijd voor het jaarlijkse evenement ZZZZ.  Een heel weekend zeilen met gezellige mensen! We kwamen rond 12:00 aan en laden de boot in met een voorraad boodschappen. Gelukkig hadden we lekker weer en konden we heerlijk zeilen. Natuurlijk lag de boot van heren dispuut ‘The Real Mccoy’ weer ergens verstopt met pakken meel om de boten mee te bekogelen. Na een middag zeilen kwamen we aan in Heeg en stond er een lekker pasta buffet voor ons klaar. Na al wat drankjes te hebben gedronken op de boot vertrokken we met zijn alle naar de Tapperij voor nog een biertje of twee.
De tweede dag gingen we rond 10:30 weg uit de haven van Langweer om weer terug te varen naar Heeg. Onderweg stond er stevige wind dus was het erg leuk om te zeilen! Eenmaal in Sneek aangekomen werd het weer steeds beter en kregen we lekkere loempia’s  en konden we meteen weer door!
Einde van de middag kwamen we aan in de passante haven van Heeg. In de avond hebben we heerlijk gebarbecued en daarna zijn we met zijn alle naar de discotheek van Heeg gegaan, genaamd Ald Wal. Ook hebben wij nog Sterren bekeken in de avond en nog wat extra drankjes gedronken. Na twee dagen zeilen was het tijd om weer terug te gaan naar het mooie Leeuwarden. Het was een topweekend!
Na dit weekend waren we weer terug in Leeuwarden, een biertje hier, een feestje daar.  Wij hadden deze week het lustrumfeest van Impreratrix. Dit was erg geslaagd. Kortom een hele leuke avond vol gezelligheid! Toen kwam de donderdag een dag met een lach en een traan want Boukje & Charlie gingen op afscheidje. Na ze gedropt te hebben buiten Leeuwarden en ze eerder terug waren dan gepland hebben we een lekker biertje gedronken op de kroeg en een spelletje gespeeld.
Daarna hebben wij heerlijk sushi gegeten bij Sin Jah, en genoten van de verschillende speeches van alle lichtingen. Na dit heerlijke eten hebben we nog een biertje gedaan bij onze hoofdsponsor de ouwe stoep. Na hier een uurtje te hebben gedanst was het alweer tijd om naar de vertrouwde sociëteit t’ heertje te gaan. Hier hebben wij zeker het feestje voortgezet. De kater erna was iets minder maar het was een avond om nooit te vergeten!