Borrelperiode 2020

De eerste borrel hebben we wat anders dan anders georganiseerd dit jaar, de gehele borrel is online gegeven. Na lang nadenken om toch een leuke borrel te organiseren zijn we op het idee gekomen om de nieuwe meiden een leuke borreltas te brengen om tijdens de borrel te nuttigen. In het borreltasje zat een roze drankje, een hapje en een kortingsbon van onze nieuwe sponsor Doozo. We hebben op teams iedereen onderverdeeld in subgroepen zodat iedereen elkaar leerde kennen. In de subgroepen werd onder andere een kletspot gespeeld, konden meiden met oud leden praten en hadden we een leuke ‘waar is onze Justin’ quiz. 

De afgelopen periode zijn er ook veel voorbereidingen getroffen voor het organiseren van onze tweede borrels. Na het brainstormen van alle ideeën met in ons achterhoofd de maatregelen van het RIVM, hebben we een ongelofelijk gaaf diner neergezet verdeeld over drie avonden op drie verschillende huizen. Elke avond hebben wij twee nieuwe meiden per huis uitgenodigd en de nodige drankjes zijn weer genuttigd. Sterre heeft een heerlijk menu samengesteld en Mies heeft er bijpassende wijntjes bij gezocht. We hebben de meiden ontvangen met een heerlijke borrelplank en een glas prosecco. Vervolgens zijn we aan tafel gegaan en hebben we een 4-gangen diner gekookt. We zijn begonnen met een spoon van artisjokken-mouse en parmaham, daarna een bietencarpaccio, vervolgens een hertenbiefstuk met lekkere rode wijnsaus. En als nagerecht een citroenmascarpone mouse met blauwe bessen en amandelschaafsel. Inmiddels zat de sfeer al lekker in en hebben we met de meiden nog een Espresso Martini gemaakt. Om toch een gevoel te geven dat we met de huizen een ‘gezamenlijke’ borrel op afstand hadden, zijn we online met elkaar in contact gebleven. Oud leden hebben prachtige filmpjes ingestuurd waar iedereen enthousiast van werd. We hebben bedacht om een Magnum fles Cava te kopen. Op de avond van de borrel is een zittend lid is met de fles rond de huizen gegaan. Ieder huis kreeg een opdracht van de andere huizen en als deze uitgevoerd was, mochten zij een nieuwe opdracht verzinnen, opschrijven en aan de fles hangen voor het volgende huis. 

Al met al hebben we twee topborrels gehad en genieten we nog even na van alle leuke reacties en foto’s! 

Liefs Sieb en Manon