Dispuutsweekend 2020

Het lang geplande dispuutsweekend van 29 op 30 augustus was dan eigenlijk aangebroken! We gingen met ze allen een weekendje naar Braamt (Mies haar thuisthuis) waar Mies haar ouders zo gastvrij waren om ons weekendje daar te organiseren. Eerst zou het weekendje bij Roos in haar achtertuin georganiseerd worden alleen werd er slecht weer voorspeld waardoor Mies aanbood om het bij haar te doen in de schuur en bij haar overdekte veranda! Dat scheelde voor de organisatie veel gedoe met het opzetten van Tenten…

De orgie van dit weekendje waren Bobbie, Caro en Roos. Zij en Bel die heel lief wilde helpen waren vrijdag al gekomen om alles voor te bereiden en te zorgen dat het er gezellig uit zag. We sliepen namelijk in de schuur van Mies waar nog allemaal fietsen en andere dingen in stonden dus die moesten we nog helemaal leeg maken en schoonmaken. De orgie en Bel moesten er namelijk ook die avond al slapen. De volgende ochtend werd natuurlijk alles ook roze versierd. 

Zaterdag kwamen de meiden om 14:00 uur en toen kon het feest beginnen! We begonnen met kletsen over onze vakantie, waarna al snel de roddels volgende (: Tijdens het welkoms woordje van de organisatie werd gelijk een spel uitgelegd die het hele weekend moest worden uitgevoerd. Dit waren opdrachten die moesten worden uitgevoerd zonder dat iemand het door had. Na het welkoms woordje van orgie en we samen geproost hadden op het mooie weekend gingen we ook even wat foto’s maken maar wel op gepaste afstand natuurlijk. Nadat alle foto’s gemaakt waren gingen we nog de jarige van de vakantie in het zonnetje zetten. Alle jarige kregen een klein cadeautje en werden toegezongen. Vervolgens was het omkleed tijd!!! Iedereen trok zijn leukste festival outfitje aan. Aan het eind van de middag hadden we een lekkere BBQ die georganiseerd werd door de BBQ-boer. 

Na het eten had de Orgie een SUPRISE voor alle meiden! Namelijk ze kwamen binnen met SILENT DISCO KOPTELEFOONS! Toen begon het echte festival! Er waren twee muziekkanalen de ene zender met techno muziek en het andere met allemaal throwback nummers. Vooral onze Wiets was niet te stoppen met dansen, ze bleef maar gaan en verliet zelfs de dansvloer voor het weiland. Ze ging daar vrolijk door met de schapen. Na een heerlijke avond vol dansmoves en gezelligheid ging iedereen zijn mandje in om heerlijk te slapen. 

De volgende zondag morgen hadden we een heerlijk ontbijt met broodjes van de Duitse bakker bij Mies in het drop. Alleen toen kon het opruimen beginnen…. Gelukkig verliep het opruimen best snel en konden we daarna weer allemaal naar huis. 

We kijken terug op een mooi en gezellig weekend, waarin we weer als één roze dino familie in Leeuwarden konden beginnen aan de Study Start Week.

Ook willen we Mies haar ouders nogmaals bedanken voor alle gastvrijheid!

Liefs Hoits en Bob