Update vanuit Leeuwarden!

Inmiddels is het alweer bijna voorjaar, hebben wij onze nieuwe lichting verwelkomt en zitten we nog steeds in lockdown. Er is veel gebeurd de afgelopen tijd. Dit is het eerste jaar waarin er zoveel dingen moeten worden aangepast en veranderd. Onze creativiteit wordt flink op de proef gesteld. Dit begon al bij de borrels in september. Dan dacht je een picobello plan te hebben, mocht het niet veel later weer van tafel geschoven worden doordat meneer Rutte ons weer eens slecht nieuws had gebracht. We mogen blij zijn dat er tegenwoordig zo veel mogelijkheden zijn via online platformen. Ondanks dat het omschakelen veel geregel was, is het ons wel gelukt om, doormiddel van twee onwijs leuke borrels, een fantastische lichting naar binnen te halen. Het bijzondere van de introductieperiode was dat de meiden voordat ze de Aspirant tijd begonnen, al meerdere malen bij ons over de vloer waren geweest. Dit schepte al vrij snel een band en konden wij snel zien wie de kandidaten waren voor een uitnodiging. Een lichting van acht meiden, uit een lichting van ruim 150 nieuwe meiden bij de vereniging was wel even een zoektocht, maar is meer dan geslaagd.

Zoals ik al zei was creativiteit onmisbaar, zo is ook gebleken tijdens Aspirant tijd. Vol moed en vertrouwen begonnen we. Niet veel later bleek dat er zich moeizaamheden voordeden. Wij beseften ons soms nét niet goed genoeg dat dit jaar helaas compleet anders is dan andere jaren. We wilden veel, maar konden minder. Maar goed, wij zouden Party ‘a Saurus niet zijn als wij hier niet anders dan professioneel en adequaat mee om gingen. We hebben alles eraan gedaan om het een zo goed mogelijke Aspirant tijd te laten zijn en dat is gelukt. We hebben weer veel geleerd over elkaar, onszelf en de nieuwe meiden. Het is bijzonder dat het dispuut ons zo veel leerzame momenten geeft, zeker in deze tijd. 

We zitten niet stil en dat gaan we ook zeker niet doen. Want ondanks de lockdown, vermaken we ons prima. We eten in kleine gezelschappen met elkaar en zoeken af en toe eens een borreltje op. Helaas niet altijd helemaal corona-proof. Maar zo nu en dan de grens opzoeken als student, hoort er een klein beetje bij. Verder focussen we ons op onze studie. Weliswaar online, maar ook dat hoort er nu bij. 

We blijven hopen op snel meer versoepelingen en dat we snel weer eens met zijn allen samen kunnen zijn, want dat wordt zo ontzettend gemist! 

Heel veel liefs uit het hoge noorden,

Mijntje