Werken bij onze sponsor in Renesse

De tentamenweken waren voorbij en de zomervakantie was begonnen… wat betekende dat de meiden van Party eindelijk konden beginnen met werken in Renesse! Maandag 6 juli vertrokken de eerste vier meiden naar het zuiden om daar lekker aan de bak te gaan. Twee meiden in De Zeeuwse Stromen en twee in de Haven van Renesse. En wat hebben we een top tijd gehad hier! Van te voren waren we allemaal best wel bang dat het werken niet door kon gaan vanwege het corona virus, maar gelukkig was dit niet het geval. Natuurlijk waren er wel een aantal dingen anders dan normaal. Bijvoorbeeld het ontbijt in de Zeeuwse Stromen dat was verdeeld over meerdere shiften per ochtend, het zwembad waar maar maximaal vier personen per keer in mochten en in de Haven van Renesse was de indeling van de tafels wat anders zodat er aan de 1,5m regel gehouden kon worden. Wij waren al lang blij dat we ondanks het coronavirus alsnog lekker konden werken. Het enige jammere was natuurlijk dat we ‘s nachts niet echt uit konden gaan in het dorpje. Maar dat betekende niet dat we helemaal niet te vinden waren in de Stulp. Bijna elke avond was het wel weer ‘’wie gaat er mee escaleren bij de Stulp?’’ en dan was het antwoord altijd ‘’oke, 1 drankje dan!’’. Uiteindelijk hebben we veel avonden na werk lekker lang op het terras van de Stulp gezeten ;). Maar we zorgden er elke ochtend wel weer voor om lekker fit wakker te worden want de dagen waren soms toch wel lang en vermoeiend. Gelukkig hebben we super veel lol gehad met het hele team en hebben we het tweede weekend zelfs een heel goed weekend gedraaid in de Haven met als afsluiting sushi voor iedereen! Wij hebben genoten van onze tijd in Renesse en kunnen niet wachten om weer terug te komen en iedereen weer te zien! 

Myrthe & Floor