Blog Annelieke

Het is alweer kerstvakantie, dat betekent dat we alweer bijna op de helft van het schooljaar zitten. Wat gaat de tijd toch snel, we hebben alweer mooie evenementen achter ons gelaten en wat hebben we weer veel meegemaakt. Waar zal ik eens beginnen?
Nadat we weer lekker een weekje konden uitrusten, tijdens de herfstvakantie, van alle feestjes die de introperiode met zich mee brengt, was het tijd om weer een nieuwe periode in te luiden op de Kroeg met het Halloweenfeest. Iedereen had zijn best gedaan om er weerzinwekkend uit te zien, hier was namelijk ook een prijs aan verbonden. En met trots mag ik u melden dat wij er deze avond met de tweede prijs vandoor zijn gegaan. Dit zorgde ervoor dat wij mochten proosten met goeie borrels deze avond.
De volgende festiviteit die op de planning stond was de Lustrumweek van Broederschap the Real McCoy. Waar deze heren waarschijnlijk elke avond tot het gaatje gingen, hoefden wij gelukkig ons alleen maar te vertonen op de receptie en het Lustrumfeest op de Kroeg. En wat voor een feest was dat, de hele Kroeg kleurde groen/oranje van alle oud-leden die terugkeerde. Er was zelfs een heuse real life karaokeband, dus alle Leden hadden hun keeltjes geschraapt en kwamen hun zangkunsten vertonen.
Na alle schoren stemmen weer weg te hebben gepoetst met genoeg strepsels, was het tijd voor onze 27e verjaardag! Een avond in Amsterdam waar wij samen met onze re-members hebben geproost op mooie jaren achter -en voor ons, op dat er nog maar heel veel roze jaren bij mogen komen!
Die week erna konden wij genieten van de kookkunsten van de mannen van Heerendispuut Ampelos. Zij hebben een fantastisch 3-gangen diner neergezet, waar natuurlijk de Beaujolais niet mocht ontbreken. Met 8 man sterk zorgden de heren van de nieuwste aanwinst van Ampelos ervoor dat de aanwezigen nooit met een leeg glas zaten en als u het aan mij vraagt is dat dubbel en dwars gelukt!
De rit ging verder en kwam terecht bij het feest van het Heerendispuut Qui Vivra Verra in Shooters met als thema House of King. Met kroontjes en mooie outfits konden alle aanwezigen genieten van de deuntjes van Billy the Kit.
Toen was het ineens alweer tijd voor de Lustrumweek van onze blauw/gele vrienden van Ampelos. Na hun geweldige Beaujolaisdiner hadden zij een hoge standaard gezet om te overtreffen. Waar ook zij de hele week tot in de late uurtjes hebben genoten van hun Lustrum, konden wij op donderdag meegenieten van hun receptie en feest. Dit keer kleurde de Kroeg blauw/geel en niet alleen van de oud-Leden, maar ook van de doeken waarmee de boel versiert was. De muziek werd afgewisseld tussen een Dj en een band, voor ieder wat wils!
Na de Lustrumweek van Ampelos mag ik nu met trots melden dat wij een nieuwe Lichting hebben mogen verwelkomen tot ons selecte gezelschap! 6 enthousiaste, nieuwsgierige meiden die vanaf nu volop kunnen genieten van het dragen van die roze trui! Lieve Kim, Joeke, Quinty, Pien, Judith en Sarah we zijn mega trots op jullie en oo wat staat die trui jullie goed !
Om dit te vieren hebben we een week lang genoten van de kerstsfeer op de Kroeg, de Kerstweek was namelijk begonnen! Soccie bedankt, we hebben genoten van de lampjes, shotjes en houtsnippers! Het was een week om nooit te vergeten, al zullen sommigen van ons wel gaten in hun herinneringen hebben.
Het voelt als de dag van gisteren dat ik voor het eerst met mijn Lichting mocht schitteren in die trui, in werkelijkheid is dat alweer 2 jaar geleden. De tijd in Leeuwarden vliegt voorbij, maar we genieten met zijn allen met volle teugen van alle mooie dingen die op ons pad komen. Ik ben elke keer als ik in roze op de Kroeg sta en naar de 15 dino’s om mij heen kijk super blij en trots met mijn vriendinnetjes voor het leven!
De tentamenperiode kijkt alweer om de hoek, dus de stress en het leren staan ook weer voor de deur. Na al deze festiviteiten is het dus nu echt tijd om weer met ons hoofd de boeken in te duiken!
We genieten nog even van de vrije dagen en laten we er met zijn allen een Suprising and Sensual (roze) 2016 van maken