Leden

Lichting 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

Lieke Michel 

Lieke komt uit Deventer en is 18 jaar jong. Voor een biertje en een goed gesprek kan je altijd bij haar terecht. Net als veel anderen zit Lieke op de Hotelschool en is haar passie voor horeca groot. Hierdoor is ze vaak aan beide kanten van de bar te vinden. Ze is erg ambitieus en wanneer ze ergens voor wilt gaan, geeft ze ook niet zomaar op. Verder houdt Lieke van lekker eten, de Italiaanse keuken is haar favoriet en kan je haar altijd wakker maken voor een potje Rummikub. Sporten is iets wat ze wel graag wilt, maar naast het leuke en drukke leven in Leeuwarden heeft ze hier nog geen tijd voor gevonden.

 

 

Donna van Os

Donna is 21 jaar en geboren in Den Haag, maar getogen in Alkmaar. Ze studeert Integrale Veiligheid aan de NHL Hogeschool. Don is een echt gezelligheidsdier en is dan ook altijd in voor een dansje en een drankje op de kroeg of in de stad. Haar hobby’s zijn gitaar spelen, sporten en festivallen: samen met vrienden en vriendinnen in de zomer genieten met de fijnste deuntjes en lekkerste drankjes. Verder houdt ze van reizen en zou ze het liefst de hele wereld rondreizen om nieuwe dingen te ontdekken. Donna vervuld sinds juni de functie van Interim Ab-actis binnen het dispuut.

 

 

Anne-Louise Mol

Dit is Anne Louise of gewoon Mies. Mies is 19 jaar en opgeroeid in Braamt een klein dorpje in het Oosten van Nederland samen met haar ouders, twee broers en zusje. Voordat zij naar Leeuwarden kwam heeft zij havo en vwo gedaan. Mies is dol op horeca en hospitality, daarom helemaal op haar plek op de Hotelschool. Liefde voor wijn en gin tonic’s is daar ook uit voortgekomen. Mies heeft heel haar leven al twee hobby’s. Een van die twee is zwemmen. Ze probeert dan ook elke week langs de Blauwe Golf te gaan. Daarnaast speelt zij cello wat ze in de weekenden thuis in Braamt nog regelmatig in de praktijk brengt.

 

 

Anne-Wietske Borsch

Anne-Wietske, oftewel Wiets is 19 jaar en komt uit het Friese Harlingen. Voor haar tijd in Leeuwarden heeft zij een tussenjaar gehad om de mode wereld in te gaan maar nu geniet zij met volle teugen van al het moois dat Leeuwarden haar te bieden heeft. Haar passies liggen nog steeds bij fashion, reizen en eten. Daarnaast is Wiets veel te vinden in de sportschool. Met altijd een stralende lach op haar gezicht geniet zij van haar studentenleven. Wiets heeft graag mensen om haar heen en is altijd in voor gezelligheid!

 

 

Judith van Beusichem

Dit is Judith maar ook wel beter bekend als Jacky. Zij is 19 jaar en komt uit Zeewolde, waar zij is opgegroeid op de boerderij. Na de havo is Jack begonnen met de studie Leisure en Event Management op NHL Stenden Hogeschool in Leeuwarden. Binnen de vereniging is Jack actief bij de Evenementencommissie waarmee zij super toffe evenementen neerzet zoals het Gala Annuel en het Into the Wild festival. Jack heeft vroeger veel gedanst, wat zij nu al te graag doet in wat voor kroeg dan ook. Een meid die naast haar gekke dansmoves ook heel rustig, dromerig en nuchter kan zijn. Of terwijl; Jack!


 

Frederike Peek

Frederike, ook wel Kiek is met 18 jaar de benjamin van het stel.
Afkomstig uit Hoevelaken, verliet zij in september het nest om op avontuur te gaan in Leeuwarden. Dat is gelukt!
Kiek studeert net als grotendeels van de meiden aan de Hogere Hotelschool. De keuze voor Io vivat en Party a’ Saurus was snel gemaakt, en inmiddels is zij met 5 andere meiden ook in bezit van een roze trui.
Haar creativiteit uit ze door haar passie voor mode. Daarnaast houd zij ook van veel gezelligheid, vals karaoke, onritmisch dansen en keten met vriendinnen.

 

Lichting 2016


 

 

 

 

 

 

 

Sarah Meurs

Sarah Eva Maria, oftewel Sem is de naam. Deze gekke, spontane maar toch af en toe serieuze meid is 21 jaar oud en komt uit de buurt van Amsterdam, Badhoevedorp. Toch zou ze jou altijd wijsmaken dat ze een echte Amsterdammer is. Haar hobby’s zijn dan ook rond dwalen en uitgaan in Amsterdam. Daarnaast heeft zij een grote liefde voor reizen. Nu met een studie erbij heeft ze wat minder tijd om alles buiten Nederland te ontdekken, maar gelukkig is Leeuwarden op dit moment al gek genoeg met alle toeters en bellen. Sem vervult momenteel de functie van Praeses binnen het dispuut.

 


Marlou Manassen

Marlou is 22 jaar en komt uit Amersfoort. Lou is geboren in Nieuw Zeeland en inmiddels studeert zij al twee jaar in Leeuwarden. Voordat zij naar Leeuwarden kwam heeft zij altijd veel gesport, zij heeft gehockeyd, getennist en gefietst. Helaas is dit in haar Leeuwarden tijd allemaal een beetje afgenomen. Naast sporten vind zij het heerlijk om uiteten te gaan, drankjes te drinken of gewoon lekker een filmpje te kijken op de bank. Lou gaat nog een half jaar genieten van alles wat Leeuwarden te bieden heeft, voor zij op stage zal gaan.

 

 


Lisse Lind

Lisse is een negentien jarige meid en komt uit het dorpje Twisk. Lisse heeft veel interesse voor horeca en hospitality en is ook zeker een harde werker. Zij houdt ervan om bezig te zijn, nieuwe uitdagingen aan te gaan, vriendinnen, Nederlandse muziek en spontane ideeën. Ook, is zij erg ambitieus en leergierig. Lisse is een grote stresskip, maar vervult desondanks de functie van Quaestrix. Daarnaast zit zij bij de Evenementencommissie en vervult hier de functie van Voorzitter. Over een half jaar zal zij vertrekken op Grand Tour naar Bali en Bangkok.

 


Danique Korn

Danique is geboren in Utrecht, maar opgegroeid in Apeldoorn. Waar Daan gelukkig van wordt is hockeyen, zeilen, skiën, koken en leuke dingen doen met mensen die belangrijk voor haar zijn. Ook is zij altijd in voor een feestje. Waar zij minder vrolijk van wordt zijn een lege maag en te veel alleen zijn. Zij vindt het namelijk heerlijk om mensen om haar heen te hebben. Onze Daan staat bekend om haar enthousiasme, openheid, vrolijkheid en eeuwige lach. Verder is zij bij Sportcommissie ADAM helemaal op haar plek als Voorzitter. Daan is de Interim Vice-Praeses van ons dispuut.

 

Lichting 2014


Kyra Kuppens

Kyra is een vrolijke meid en 21 jaar oud en komt uit het zuidelijke plaatsje  Oirschot. Dat een dispuut je persoonlijk doet groeien, is bij Kyra goed te merken. Zo is zij gegroeid tot Quaestrix van het dispuut, en heeft zij deze functie met veel klasse vervuld. Elk biertje smaakt naar meer en elk shotje vraagt om nog een keer. Is het niet op de Kroeg, dan is het in Café de Ouwe Stoep. Zoals zij zelf vaak denkt: ‘The sky is the limit!’. Gelukkig is Kyra ook echt een bikkel en kan zij elke tegenslag aan. Daarnaast vervuld onze Kyra de functie als Penningmeester van het dagelijks bestuur!!